marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A slabit si arata fabulos. Nina Dobrev i-a impresionat pe fani la cea mai recenta aparitie in public

Nina Dobrev este in plina campanie de promovare a celui mai recent film al sau, Bridge of Spies. Prezenta la New York Film Festival, vedeta s-a afisat pe covorul rosu alaturi de iubitul sau, Austin Stowell, alaturi de care joaca in noul ei film.

A slabit si arata fabulos. Nina Dobrev i-a impresionat pe fani la cea mai recenta aparitie in public

Nina Dobrev a defilat pe covorul rosu intr-o rochie Versace, care nu a lasat prea multe la vedere. Actrita si-a completat look-ul cu incaltari Casadei, clutch Charlotte Olympia si bijuterii H. Stern.

Vedeta a aratat adorabil la bratul noului ei iubit Austin Stowell. Desi au fost discreti initial, cei doi nu se mai ascund de obiectivele paparazzilor si se lasa surprinsi in ipostaze romantice, chiar si la evenimente oficiale.


Nina a demonstrat in sfarsit ca nu sufera dupa fostul iubit, Ian Somerhalder, asa cum a scris presa. Dimpotriva! Intr-un interviu acordat Mariei Menounos, tanara in varsta de 26 de ani a dezvaluit: "Cand am auzit de nunta m-am gandit doar la faptul ca e foarte frumos ceea ce li se intampla. Ei par fericiti, iar eu sunt fericita si nu vad de ce ar fi vreo problema in aceasta privinta. Drama e in media, nu intre noi".



Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies