marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit actorul care l-a impuscat accidental pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee. Cum a trait Michael Massee cu aceasta drama

Michael Massee, actorul care l-a impuscat accidental pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, a murit la 61 de ani.
A murit actorul care l-a impuscat accidental pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee. Cum a trait Michael Massee cu aceasta drama

Vestea a fost confirmata de actorul Anthony Delon si de impresarul lui Michael de la agentia Greene & Associates din Los Angeles, relateaza Stirile ProTV, care citeaza  The Hollywood Reporter.
 

Din pacate, cariera lui Michael Massee a fost marcata de un tragic eveniment ce a avut loc in 1993, pe platourile de filmare ale peliculei Corbul, regizata de Alex Proyas.
 

La varsta de 38 de ani, aflat la al doilea film al sau, Michael a folosit pentru o scena un revolver prost pregatit de echipa de productie si a tras catre Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee.


Glontul l-a nimerit in abdomen si a murit dupa cateva ore, in urma unei operatii, in data de 31 martie 1993. Avea doar 28 de ani.



 

Dupa aceasta tragedie, Michael a renuntat pentru un an la actorie, iar in interviurile ce au urmat a declarat ca peste asa ceva nu se poate trece.


Chiar si asa, filmul a fost facut si a avut incasari de 50 de milioane de dolari in America.


Nascut pe 1 februarie 1965, chiar in ajunul anului nou chinezesc, in ultima zi a dragonului, Brandon Lee si-a trait copilaria intre China si America, in functie de evenimentele care au avut loc in familia sa. La varsta de opt ani, dupa moartea neasteptata a tatalui sau, Brandon s-a mutat impreuna cu mama si cu sora sa in SUA, unde si-au stabilit domiciliul definitiv.


Devenit un elev problema, Brandon Lee si-a incheiat studiile dupa ce a fost transferat pe la mai multe licee din cauza problemelor disciplinare, iar celebritatea nu l-a ajutat foarte mult.


 

"Intr-o zi m-am dus sa ma inscriu la un club de arte martiale. Am ramas acolo pana am observat un poster imens cu tatal meu, dupa care am fugit plangand. A fost dificil, eu nu-mi doream sa fiu cunoscut drept fiul lui Bruce Lee", avea sa marturiseasca Brandon.


CITITI AICI povestea incredibila a lui Brandon Lee!


Galerie foto


Modifică setările cookies