marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A invins 1000 de candidate. Cum arata dublura lui Cersei Lannister din Game of Thrones in scena despre care vorbesc toti acum

Sezonul cinci din serialul Game of Thrones a adus unul dintre cele mai socante finaluri de pana acum, pe care fanii il vor tine mult timp de acum incolo.

A invins 1000 de candidate. Cum arata dublura lui Cersei Lannister din Game of Thrones in scena despre care vorbesc toti acum

Una dintre scenele care i-a lasat masca a fost celebra "Walk of Shame", in care apare personajul Cersei Lannister.


"Drumul rusinii" al lui Cersei Lannister a fost printre cele mai discutate momente pe retelele de socializare, dupa difuzarea ultimului episod din acest sezon al serialului Game of Thrones. Scena o arata pe Cersei dezbracata si mergand prin multime, dar putini stiu ca in acea secventa apare dublara actritei.

Rebecca Van Cleave a fost dublura frumoasei Lena Headey in scena "Walk of Shame", intrucat actrita era insarcinata, insa au suprapus chipul ei pe corpul frumoasei Rebecca Van Cleave.

 

Intr-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly, Rebecca a declarat ca "nu cred ca faptul ca a avut dublura distrage atentia de la importanta scenei in sine. Lena a dat tot ce a avut mai bun, a pus suflet si ar trebui sa se discute despre produsul final, nu despre al cui corp a fost si al cui cap a fost".


Citeste articolul in intregime pe www.stirileprotv.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies