marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A aparut al 2-lea trailer pentru "The Martian". Matt Damon incearca sa supravietuiasca singur pe planeta Marte

Studiourile Twentieth Century Fox au dezvaluit al doilea trailer complet al celui mai recent film al regizorului Ridley Scott, 'The Martian', cu Matt Damon in rolul principal, scrie UPI.com, conform Agerpres.

A aparut al 2-lea trailer pentru The Martian . Matt Damon incearca sa supravietuiasca singur pe planeta Marte

Trailerul ofera mai multe scene din filmul de fictiune in care astronautul Mark Watney, interpretat de Matt Damon, ramane singur pe planeta Marte in urma unui accident terifiant, iar ceilalti membri ai echipajului sau parasesc planeta pentru a se salva, considerand ca acesta a murit.

 

Watney se lupta sa supravietuiasca pe planeta rosie o perioada de timp de aproximativ patru ani raportat la timpul de pe Terra, atat cat dureaza ca o noua misiune NASA sa il poata recupera de pe Marte.

 

 

Avand provizii doar pentru maximum 50 de zile, Watney pune in practica toate cunostintele pe care le are pentru rationalizarea alimentelor si experimenteaza diferite modalitati de producere a hranei. Astronautul isi amenajeaza chiar un solar pentru a creste plante care sa-i asigure necesarul de calorii. in tot acest timp, din modulul sau incearca sa transmita mesaje catre NASA, anuntandu-i pe cei de la centrul de comanda ca a supravietuit si ca va rezista pana sa isi revada familia.

 

Filmul a beneficiat de un generos sprijin de specialitate din partea oamenilor de stiinta si a astronautilor de la NASA.

 

 

Premiera mondiala a filmului 'The Martian' va avea loc luna viitoare, la Festivalul international de Film de la Toronto, potrivit variety.com, iar in cinematografe va ajunge in 2 octombrie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies