marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

8 filme dedicate copiilor, care i-au terifiat chiar si pe adulti. Productiile pe care nu trebuie sa le ratezi de Halloween

Chiar daca sunt destinate copiilor, unele filme ii ingrozesc chiar si pei cei mai curajosi adulti. Personaje fantastice, monstrii, creaturi, fantome, vrajitoare, toate isi fac aparitia in diferite ipostaze pentru a face rau personajelor pozitive. 

8 filme dedicate copiilor, care i-au terifiat chiar si pe adulti. Productiile pe care nu trebuie sa le ratezi de Halloween

1. The Last Unicorn (1982)

Intr-o padure fermecata, un unicorn afla ca este ultimul din specia sa. Un fluture ii spune ca un animal demonic vrea sa il omoare. Taurul rosu care ataca unicornul este creat in asa fel incat ii inspaimanta pe toti cei care vad filmul.
 



2. Return to Oz (1985)

Cine spune ca maimutele zburatoare sunt inspaimantatoare nu a vazut acest film. Scenele din film sunt populate de vrajitoare care isi misca in toate partile mainile si picioarele in cel mai inspaimantor mod posibil. Miscarile lor nu au speriat-o numai pe micuta Dorothy, ci si pe toti copiii care au vazut filmul.
 


 

3. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Dupa trei decenii, E.T: The Extra -Terrestrial este considerat unul dintre cele mai emotionante filme SF si una dintre capodoperele regizorului Steven Spielberg. In 1982, E.T. The Extra-Terrestrial devenea cel mai profitabil film al anului, cu incasari in SUA de 435 de milioane de dolari si 357 de milioane de dolari international. In total, filmul a strans 792 de milioane de dolari, o suma fabuloasa. Succesul nebun pe care l-a avut filmul a dat nastere unui parc de distractii cu aceeasi tematica si in acelasi timp, i-a propulsat cariera lui Drew Barrymore,  una dintre cele mai influente actrite de la Hollywood.


Henry Thomas este singurul actor copil care a fost inclus in topul celor mai buni 50 de eroi SF din istorie.
 


 

4. Labyrinth (1986)

Adolescentele anilor '80 ar fi putut fi incantate de aparatia lui David Bowie la fereastra lor, dar multe au ramas terifiate cand au vazut ca acesta dispare si reapare sunt forma unui Goblin King. 
 



5. Legend (1985)

Legend este un film de fantezie in care joaca Tom Cruise. Lordul Intunericului pune la cale un plan pentru a scapa de rasarit. Acesta simte prezenta a doi unicorni care sunt paznicii luminii si isi pune goblinii sa ii gaseasca si sa-i distruga. Acestia trebuie sa le aduca inapoi coarnele pentru a putea crea o noapte eterna. Tim Curry este de nerecunoscut cu coarnele, barbia si dintii infricosatori. Nici chiar Tom Cruise nu poate impiedica spectatorii sa aiba cosmaruri noaptea.
 


 

6. The Fox and the Hound (1981)

Un pui de vulpe (Tod) si un caine de vanatoare (Copper) devin cei mai buni prieteni dupa ce mama vulpoiului este omoarata de un vanator. Dar stapanul lui Copper, Amos Slade, vrea sa-l omoare pe Tod si va face orice ca sa-si atinga scopul. Cand Tod si Copper cresc acestia isi dau seama de realitate: Copper este un caine de vanatoare, iar Tod este prada lui. Ca si cand bataia sangeroasa dintre cei doi nu ar fi fost de ajuns Disney a mai aruncat in actiune si un urs pentru a se asigura ca toata lumea va izbucni in lacrimi.
 


 

7. Gremlins (1984)

Billy primeste de Craciun de la tatal sau o creatura micuta si haioasa. Baietelul trebuie sa aiba grija sa nu o ude sisa nu ii dea mancare dupa miezul noptii. Cum el nu respecta aceste reguli, apar o multime de monstri care devin un pericol pentru copii. Cand copiii riposteaza, se ajunge la scene in care avem smoothie de gremlin.
 


 

8. Ghostbusters (1984)

Primele doua filme ale francizei "Vanatorii de fantome" au fost lansate in 1984 si 1989 si reprezinta unele dintre cele mai apreciate comedii din ultimii 30 de ani, iar tema sonora scrisa de Ray Parker Jr. este unul dintre celel mai populare cantece lansate de un film.
 

Primele doua filme ale seriei, in care au jucat actorii Bill Murray si Sigourney Weaver, au avut incasari de 507 milioane de dolari la nivel mondial.
 

Regizorul american Paul Feig a confirmat, printr-un mesaj pe platforma online Twitter, ca va regiza cel de-al treilea film al francizei "Vanatorii de fantome", iar rolurile principale vor fi jucate de "femei amuzante", informeaza contactmusic.com.
 

Scenariul va fi scris de Katie Dippold, care a mai colaborat cu Paul Feig la pelicula "Captura la dublu / The Heat".
 

"E oficial. Voi realiza noul «Ghostbusters» si il scriu cu Katie Dippol. Si da, va fi cu vedete feminine amuzante. Uite pe cine o sa chem!" a scris regizorul Paul Feig pe contul sau de Twitter.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies