marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 celebritati care au suferit de depresie. Vedetele care au trecut printr-o perioada neagra a vietii

Desi ar fi putut sa ascunda acest secret, exista vedete de la Hollywood care au recunoscut ca au apelat la terapie in momentele dificile din viata lor.

7 celebritati care au suferit de depresie. Vedetele care au trecut printr-o perioada neagra a vietii

Angelina Jolie - Actrita a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut in tinerete cauzate de depresie si de dorinta de a se automutila. In 2004, vedeta a declarat pentru revista Allure: "Am avut aceasta problema atunci cand am simtit ca nu pot comunica cu persoanele din jurul meu".

 

 



Gwyneth Paltrow
a fost foarte deschisa in ceea ce priveste experienta pe care a avut-o. In 2011, actrita a dezvaluit ca a solicitat ajutor pentru depresia postpartum dupa nasterea fiului ei, in 2008. "Cea mai grea parte pentru mine a fost sa recunosc aceasta problema. Cred ca este important pentru femei sa vorbeasca despre asta", a declarat Paltrow pentru Good Housekeeping.

 

Catherine Zeta-Jones a trecut prin mai multe perioade in care a fost supusa unui tratament pentru tulburare bipolara in 2011, dar si la inceputul anului trecut. "Daca curajul meu de a vorbi despre aceasta maladie a ajutat macar o singura persoanna, atunci sunt multumita. Nu este nevoie sa suferi in liniste si nu este nici o rusine sa ceri ajutor", a marturisit actrita pentru People Magazine.



 

 

Demi Lovato - Intr-un interviu acordat pentru Cosmpolitan, cantareata a recunoscut ca a trecut printr-o perioada dificila, mai ales dupa ce a fost diagnosticata cu tulburare bipolara. "M-am tratat cu medicamente. Nu toate lumea face asta, dar mie mi-a reusit", a spus fosta vedeta Disney.


Vezi continuarea aici


Galerie foto


Modifică setările cookies