marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

6 scene rusinoase sterse din filme celebre. Motivul pentru care s-a renuntat la ele

Multe filme celebre si importante au fost salvate dupa ce s-a renuntat pe ultima suta de metri la scene care puneau intreg filmul intr-o lumina penibila sau care ajungeau sa contrazica complet mesajul peliculei. Scenele pot fi vazute in variantele de DVD ale productiilor iar fanii nu se pot abtine sa nu se gandeasca "Slava Domnului ca au fost inlocuite ca altfel ar fi distrus filmele". Iata cele mai celebre 6 scene sterse care au salvat filme bune.

5. The Terminator 3: Rise Of The Machines.

Scena a facut istorie printre fanii seriei. O puteti vedea pe varianta de DVD, insa nu a fost inclusa in film. Secventa explica de ce robotii arata si suna ca Arnold Schwarzenegger.

4. Alien

Scena in care Lambert (Veronica Cartwright) este atacata de creatura extraterestra a fost steasa din film chiar la cererea regizorului Ridley Scott. Modul in care se produce atacul este amuzant si nu are nicidecum efectul de teroare pe care creaturile l-au generat in restul peliculei.


3. Hancock

Hancock  e un super erou asa cum nu ai mai vazut: critic, conflictual, sarcastic si prost inteles. Scena din film in care Will Smith face dragoste cu o domnisoara, iar fix in punctul culminant acesta o arunca de pe pat si face gauri in plafonul unui trailer a fost scoasa din film, ca multe alte scene in care se injura, se consuma droguri sau alcool. Scena a fost insa considerata prea absurda pentru a ramane in film. O puteti vedea totusi pe varianta necenzurata a DVD-ului.


2. Terminator 2: Judgment Day

Atunci cand faci un film in care este vorba despre calatoria in timp, trebuie sa fii atent la toate detaliile pentru ca filmul sa aiba sens. Terminator 2 a fost un film care a reusit onorabil sa abordeze acest subiec fara sa piarda coerenta. Dar o scena care aparea intial in film si a fost stearsa, i-ar fi putut da filmul lui Cameron peste cap.

In aceasta scena, personajul interpretat de Linda Hamilton apare stand pe banca, imbatranita. Aceasta povesteste ca Ziua Judecatii n-a avut loc, iar viitorul sumbru pare de fapt, un viitor linisit. Ea mai spune cat de mult trebuie pretuita viata si cum fiecare zi este un dar. Apoi, continua sa vorbeasca despre fiul ei care acum "se lupta in Senat, singurele lui arme fiind speranta si bunul simt".

Daca razboiul n-a mai avut loc, atunci nici fiul  nu avea cum sa mai traiasca, ceea ce ar fi facut ca finalul sa fie unul prost, spre deosebire de cel care a ramas pana la urma, unde totul este confuz, perfect pentru spiritul filmului.

1. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Au fost multe secvente neincluse in varianta de cinema a ultimului film din seria spectaculoasa a lui George Lucas. Scena mortii lui Shaak Ti tinut ostatic de General Grievous a fost considerata prea stupida pentru a ramane in pelicula.

 

Bonus: X-Men: First Class

Scena  stearsa (dar inclusa pe dvd) ii infatiseaza pe Profesorul X (James McAvoy)si pe prietenul Magneto (Michael Fassbender) care ajung intr-un club de striptease pentru a recruta mutanti.

Pentru a o convinge pe mutanta Angel (Zoe Kravitz) de puterile sale, Profesorul X si-l imagineaza pe Magneto ca un travestit, cu o peruca si in rochie. Fanii seriei cred ca ar fi ruinat atmosfera creata de Magneto in film.






Modifică setările cookies