marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

300: Battle of Artemisia. Cum va arata continuarea de la blockbusterul 300!

Spartanii se intorc cu Regele Leonidas in frunte. Regizorul Zack Snyder care lucreaza la noul Superman ( Man of Steel) nu a abandonat proiectul de  a realiza o continuare a povestii, insa se va implica in calitate de producator.

300: Battle of Artemisia. Cum va arata continuarea de la blockbusterul 300!

La 4 ani de la celebrul 300, producatorii de la Warner Bros au pus ochii pe doi regizori pentru a realiza o continuare a povestii - Noam Murro si Jaume Collet-Serra.

Titlul filmului a fost schimbat din Xerxes in 300: Battle of Artemisia.

La fel ca si 300, prequelul este bazat pe benzile desenate ale lui Frank Miller iar presa americana estimeaza un buget de 100 de milioane de dolari.

300: Battle of Artemisia va spune povestea lui Xerxes si a ascensiunii lui spre putere dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon. Darius isi sfatuieste fiul sa nu-i atace pe greci pentru ca acestia nu pot fi pedepsiti decat de un zeu. In incercarea sa de a se razbuna, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu.
 

Cu un buget de 65 de milioane de dolari, 300  a avut incasari de peste 450 de milioane in toata lumea si s-a transformat intr-un blockbuster. Gerard Butler se va intoarce ca regele Leonidas.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies