marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Home Alone, unul dintre cele mai iubite filme de Craciun. Iti mai aduci aminte de Marv? Vezi cum arata astazi simpaticul hot

"He's only a kid Harry. We can take him!" Se implinesc 25 de ani de la comedia cu cele mai mari incasari din istorie potrivit Guinness Book:  Home Alone, lansata cu o luna inainte de Craciun in 1990. Joe Pesci si Macaulay Culkin au facut doua roluri ajunse clasice, insa Daniel Stern a interpretat unul dintre cele mai populare roluri de comedie. Daca nu stiai cum arata dupa aproape doua decenii, pregateste-te sa fii impresionat

Home Alone, unul dintre cele mai iubite filme de Craciun. Iti mai aduci aminte de Marv? Vezi cum arata astazi simpaticul hot

GALERIE FOTO! Cum s-au transformat actorii din Home Alone!


In fiecare an ii vedeti de Craciun la TV.  Va mai aduceti aminte de ghinionistul hot Marv?  Daniel Stern este un actor american care a ajuns popular datorita hotului Marv Merchants din celebra comedie cu Macaulay Culkin si Joe Pesci. Primele doua filme din serie in care apare sunt si cele mai mari succese ale sale. El joaca rolul banditului mai bland si mai milos, cam tare de cap, dar dornic de revansa.

 

 

Daniel Stern in 2014

Alaturi de Joe Pesci formeaza un duo mortal la ale carui scene este imposibil sa nu fi izbucnit macar o data in ras cel putin in copilarie. Primul film a fost nominalizat  la doua Oscaruri si la tot atatea Globuri de Aur si alaturi de partea a doua a facut incasari globale de aproape 800 de milioane de dolari.

 

In ultimii ani, Daniel Stern si-a indreptat atentia catre productii in televiziune. In 2014 a jucat in serialul "Manhattan"  si avut aparitii episodice in "House of Lies".

 


Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.


Daniel Stern in 2011


"Singur acasa este unul dintre cele mai bune scenarii din cate am citit vreodata, iar Singur acasa 2 intra si el in aceasta categorie. Daca n-ar fi existat, le-as fi facut eu” - marturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amandoua.


Macauley Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies