marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2017 va fi un an urias pentru Disney: celebrele studiouri vor domina piata cu Star Wars: Episode VIII si inca alte 5 blockbustere

2017 va fi un an urias pentru cei de la Disney, care pregatesc lansarea a unora dintre cele mai mari si asteptate filme din urmatoarea perioada. Zilele trecute, reprezentantii studiourilor au anuntat oificial data de lansare a urmatorului film din noua serie, al optulea film din serie.

2017 va fi un an urias pentru Disney: celebrele studiouri vor domina piata cu Star Wars: Episode VIII si inca alte 5 blockbustere

Disney vor lansa  cel de-al optulea film din franciza cinematografica SF "Razboiul stelelor/ Star Wars" pe 26 mai 2017, a anuntat, joi, Bob Iger, directorul executiv al celebrului studio hollywoodian. Bob Iger a facut aceasta dezvaluire la intrunirea anuala a actionarilor grupului Disney.

 

 

Mai mult, acesta a anuntat si faptul ca vor lansa un spin-off inspirat din aceasta franciza, care va fi lansat in decembrie 2016 si se va numi "Rogue One", conform presei straine.  Acesta va fi primul film  de sine statator inspirat de celebra franciza creata de George Lucas si va avea o coloana sonora semnata de Alexander Desplat, fiind primul film care nu beneficiaza de muzica lui John Williams.  Desplat a castigat Oscarul in acest an pentru coloana sonora a filmului The Grand Budapest Hotel si a compus muzica pentru filme ca The Imitation Game, The King's Speech, Argo, Philomena, The King's Speech etc.

 

 

 

Star Wars: Rogue One va fi regizat de Rian Johnson, cunoscut pentru Looper, si o va avea in rol principal de Felicity Jones, nominalizata la Oscar in acest an pentru prestatia din The Theory of Everything.  Insa, in 2017, Disney planuieste sa cucereasca lumea cinematografica cu niste filme absolut senzationale, de la Guardians of The Galaxy 2 si pana la al treilea film cu Thor sau Star Wars: Episode VII.

 

Data de lansare      Filmele              Studioul

5 mai 2017    "Guardians of the Galaxy 2"     Marvel

26 mai  2017  "Star Wars: Episode VIII"        Lucasfilm

16 mai 2017   "Toy Story 4"                           Pixar

7 iulie 2017  
  "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"     Disney

28 iulie 2017   Spider-man                    Marvel / Sony Pictures
 

3 noiembrie 2017  "Thor: Ragnarok"      Marvel

 

Grupul Disney intentioneaza sa lanseze o noua trilogie "Star Wars" incepand din 2015 si pana in 2019. Potrivit presei de specialitate, personaje indragite din trilogia originala, Yoda, Han Solo si Boba Fett, ar putea deveni protagonistii unor filme individuale care le vor fi dedicate. "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", care va fi lansat in decembrie, a fost votat filmul cel mai asteptat al anului 2015 si este marele favorit la casele de pariuri care considera ca acest lungmetraj SF are cele mai mari sanse sa devina pelicula cu cele mai mari incasari din acest an.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.


Star Wars: The Force Awakens, primul film din noua serie, se va lansa in cinematografe incepand cu 18 decembrie 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies