marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2013: 19 seriale noi care se pregatesc sa cucereasca America in a doua jumatate a anului

Comedii, thrillere, SF-uri, drame - toamna lui 2013 se deschide in SUA cu seriale promitatoare. Procinema a ales 19 seriale noi despre care se spune ca vor face valuri in a doua jumatate a anului. Care dintre ele ti se pare cel mai interesant?

1. The Blacklist -
Distributie: James Spader, Megan Boone,  John Eisendrath
Data: Din 24 septembrie pe VOYO.ro (VEZI TRAILER) 

Un fost agent guvernamental (Spader) care a devenit una din tintele FBI surprinde biroul federal cu o propunere socanta: va ajuta la prinderea unui terorist extrem de periculos, dar va colabora cu un singur agent - Boone, o atragatoare femeie agent al carui rol cheie il veti afla doar urmarind "The Blacklist".
 



2. Dracula
Distributie: Jonathan Rhys Meyers, Daniel Knauf
Data: 25 octombrie

Un antreprenor american (Meyers) aduce stiinta in Anglia Victoriana..dar in realitate el este un vampir care doreste sa se razbune pe toti care i-au facut rau in timpul vietii.
Daca pana in prezent, nu ai fost convins de ultimele aparitii cinematografice sa iti placa vampirii, aceasta este ocazia care iti va restructura universul.
 



3. The Goldbergs
Distributie: Jeff Garlin, Wendi McLendon-Covey, Patton Oswalt (narator), Adam F. Goldberg
Data: 24 septembrie

Un tanar din anul 1980 decide sa isi inregistreze familia. Inspirata din copilaria lui Goldberg, seria va invoca sentimente contradictorii fata de pretiosii ani ai tineretii.
 



4. The Originals
Distributie: Joseph Morgan, Daniel Gillies and Claire Holt, Julie Plec
Data: 3 octombrie

Primii vampiri de pe pamant decid sa revina in New Orleans pentru a-si recupera terenurile detinute cu multa vreme in urma. Seria va surprinde prin maturitate in comparatie cu primele serii si minunate peisaje surprinse in timpul filmarilor.
 



5. Super Fun Night
Distributie: Rebel Wilson, Conan O'Brien
Data: 2 octombrie

Trei femei excesiv de serioase cu tendinte de tocialare decid sa isi imbunatateasca viata petrecand in fiecare vineri seara. Episodul pilot nu este atat de graitor pentru capacitatea serialului dar exista suficiente momente ciudate si amuzante care sa iti starneasca atentia pentru urmatoarele episoade.
 



6. Sean Saves The World

Distributie: Sean Hayes, Linda Lavin, Megan Hilty, Victor Fresco
Data:3 octombrie

Un barbat cu orientari homosexuale trebuie sa isi reorganizeze universul atunci cand fiica lui adolescenta se muta impreuna cu el si mai mult decat atat, au loc schimbari si la locul de munca unde noul sef ii pune mari probleme.  
 



7. Hostages
Distributie: Dylan McDermott, Toni Collette, Tate Donovan
Data: 23 septembrie

Aceasta drama plina de suspans are ca punct central urmarirea unui chirurg implicat intr-o conspiratie politica, moment in care familia ei este luata ostatica de un agent FBI cu un caracter indoielnic.
 



8. We are Men
Distributie: Kal Penn, Jerry O'Connell, Tony Shalhoub. Rob Greenberg
Data: 30 septembrie

Patru burlaci stau intr-un apartament inchiriat intr-un complex si reusesc sa invete unul de la altul despre greselile din viata lor amoroasa.
 



9. Almost Human

Distributie: Karl Urban. Creator J.H. Wyman
Data: 4 noiembrie

Intr-un viitor nu prea indepartat, politisti umani si parteneri robotizati isi unesc fortele pentru a proteja si servi umanitatea.
 



10. Hello Ladies
Distributie:Stephen Merchant, Christine Woods, Nate Torrence
Data: 29 septembrie

Gawky, British Stuart este un web-designer care se muta in L.A. pentru a-si gasi sufletul pereche. El crede ca ar putea sa isi gaseasca marea iubire in persoana colegei de camera Jessica desi aceasta nu are sentimente reciproce in mod clar.
 



11. The Michael J. Fox Show
Distributie:Michael J. Fox, Betsy Brandt, Wendell Pierce, Sam Laybourne, Alex Reid
Data:26 septembrie

Unul din cel mai iubiti prezentatori de stiri, Mike Henry ( Michael J. Fox), isi ia o pauza in cariera in momentul in care este diagnosticat cu Parkinson. Dar proaspatul tatic casnic nu isi gaseste linistea astfel incat familia impreuna cu seful sau cauta o modalitate sa il determine sa se intoarca in lumea stirilor.
 



12. The Millers
Distributie: Will Arnett, Beau Bridges, J.B. Smoove, Margo Martindale
Data:3 octombrie

Nathan Miller (Arnett) este un reporter local proaspat divortat care se bucura de beneficiile vietii de burlac. Toate visele sale legate de acest univers sunt date peste cap in momentul in care tatal sau, inspirat de stirile lui Na
 



13. The Crazy Ones
Distributie: Robin Williams, Sarah Michele Gellar
Data:26 septembrie

Simon Roberts (Williams) este directorul unei agentii de advertising care isi angajeaza fiica extrem de organizata, Sydney (Gellar). In ciuda asteptarior generale, gasim maturitate mai multa la fiica decat la tata.
 



14. Dads
Distributie: Seth Green, Giovanni Ribisi, Vanessa Lachey
Data:17 septembrie

Viata a doi barbati de succes care au in spate o prietenie de lunga durata, isi schimba cursul in momentul in care tatii lor de cosmar se muta cu ei.
 



15. Agents of S.H.I.E.L.D.
Distributie:Clark Gregg, Ming-Na Wen
Data:24 septembrie

Serialul prezinta misiunile Departamentului de Interventie si Stabilizare a Homeland si ale departamentului de Logistica in care sunt implicate .
 



16. Mom
Distributie: Allison Janney, Anna Faris
Data:23 septembrie

O tanara chelnerita incearca sa isi creasca odraslele - o fata si un baiat- fara ca acestea sa repete greselile tineretii ei. Inainte ca fata sa poata sa isi ierte mama, este nevoita sa o ierte, ea insasi fiind o alcoolica in plina recuperare cu inclinatii si catre cocaina.
 



17. Brooklyn Nine-Nine

Distributie: Andy Samberg, Andre Braugher
Data: 17 septembrie

Un detectiv exceptional din New York se lupta cu schimbarea sefului la postul de lucru.
 



18. Sleepy Hollow
Distributie: Tom Mison, Nicole Beharie
Data: 16 septebrie

Patriot, abolitionist si un romantic incurabil, Ichabod Crane (Mison) se trezeste dintr-un somn foarte lung descoperind ca vechiul sau dusman, calaretul fara cap, se afla din nou pe banca decapitarilor anuntatnd sfarsitul lumii. Singura persoana care il intelege, este un politist dintr-un oras mic (Beharie) care ascunde un mare secret.
 



19. Matters of Sex
Distributie: Michael Sheen, Lizzy Caplan
Data: 29 septembrie

Cercetatorul in sexualitate, Dr. William Masters (Sheen) si partenerul sau, Virginia Johnson (Caplan), al carei cercetari includ urmarirea a sute de oameni in situatii disperate promite a fi o serie interesanta de urmarit si nu doar din cauza oamenilor goi ci datorita substratului acestei cercetari- si anume cum pot influenta viata subiectilor problemele sexuale.


Modifică setările cookies