marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blestemul celui mai bun film cu adolescenti din istorie. Cum a ajuns dupa 16 ani actrita dorita de toti in '90

Pe 4 octombrie, una din actritele care a populat visele barbatilor in urma cu mai bine de un deceniu, Alicia Silverstone a implinit 35 de ani. Nu a fost singurul ei motiv de a sarbatori. Actrita a marcat si 16 ani de la lansarea celui mai de succes film din cariera ei - Clueless.

Blestemul celui mai bun film cu adolescenti din istorie. Cum a ajuns dupa 16 ani actrita dorita de toti in 90

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EVOLUTIA ACTORILOR DIN FILM!


Videoclipul celor de la Aerosmith, Crazy, unde apare alaturi de bruneta Liv Tyler care dansa la bara, a transformat-o pe Alicia peste noapte intr-o adevarata senzatie.  Avea 18 ani si era ceruta non stop de toti adolescentii din America pe MTV.
 

Un an mai tarziu Alicia Silverstone, Brittany Murphy si Stacey Dash cucereau publicul cu comedia pentru adolescenti Clueless, care le-a adus notorietate si le-a propulsat pe lista celor mai dorite actrite. In aceeasi zi in care Alicia Silverstone sarbatoreste aniversarea celor 35 de ani, se implinesc si 16 ani de la lansarea filmului.


Povestea unei adolescente populare si foarte superficiala "Clueless" a fost primit bine de critici, majoritatea considerandu-l unul din cele mai bune filme despre adolescenti facute vreodata, iar prestatia lui Alicia Silverstone a fost mult laudata. In 2008, Entertainment Weekly a inclus filmul pe lista "New Classics", care cuprinde 100 de filme lansate intre 1983 si 2008. Pe langa succes filmul a fost parca blestemat pentru tanara actrita numita pe locul 3 in topul celor mai sexy femei din anii '90.


Dupa Clueless, Alica Silverstone a mai aparut in 20 de filme si doua seriale, dar nu a mai facut nici un rol mare ( a fost extrem de criticata pentru rolul lui Batgirl din Batman & Robin in 1997). Anul acesta, apare in Butter, o comedie in care joaca alaturi de Jennifer Garner, iar pentru urmatorul an are doua filme in pre-productie. Daca in anii '90 era considerata una dintre cele mai frumoase actrite, acum Alicia Silverstone este de nerecunoscut. Silueta ei a suferit modicari drastice, ingrasandu-se foarte mult in ultimii ani. Este casatorita de 6 ani cu Christopher Jarecki iar in acest an a nascut primul ei copil.


 
Pe langa acestea, moartea tragica in 2009 a colegei din film Brittany Murphy, de care s-a simtit foarte apropiata a devastat-o pe Silverstone.
 

Brittany Murphy, considerata una dintre cele mai talentate tinere actrite, a avut un destin cutremurator, aceasta murind in 2009, in urma unui stop cardiac, la numai 32 de ani. La cateva luni insa, medicii au anuntat ca ceea ce i-a produs moartea a fost un mix de medicamente pe care ea le luapentru a-si trata o problema respiratorie, insa acestea i-au fost fatale.


Inca de la 4 ani, ea a luat lectii de actorie si de dans, iar la 13 ani a debutat la Hollywood in serialul Dexell's Class. De-a lungul carierei, a facut roluri apreciate in Clueless, Girl, Interrupted, Don't Say a Word, 8 Mile si Sin City. La doar cateva luni dupa decesul ei, si sotul ei s-a stins din viata, in acelasi apartament in care a fost gasita moarta si Brittany Murphy.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies