marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

15 greseli din cele mai populare filme SF: ce gafe s-au strecurat in productii legendare

Prometheus a aterizat deja in cinematografe, iar fanii si criticii au fost in mare parte incantati si satisfacuti de noul film al lui Ridley Scott. Au existat insa si dezamagiti. Dupa 3 decenii de pauza, regizorul britanic a revenit in universul SF, unde a demonstrat ca este un geniu.

15 greseli din cele mai populare filme SF: ce gafe s-au strecurat in productii legendare

GALERIE FOTO 15 greseli din filme SF legendare


Prometheus, productia gigantica pe care Scott o astepta de 30 de ani pentru se intoarce in lumea fascinanta si sumbra creata in Alien, in 1979,  a ajuns in cinematografe. Si pentru ca a fost promovat ca fiind cel mai asteptat film al anului, era normal ca cinefilii sa fie si mai atenti.
 

Momentan, nici cei mai carcotasi nu au gasit prea multe greseli sau defecte, iar filmul nu sta deloc rau in box-office, terminand weekend-ul de lansare cu 50 de milioane de dolari in SUA si 141 de milioane de dolari la nivel mondial.
 


Cu aceasta ocazie cei de la Moviemistakes.com si-au adus aminte de unele dintre filmele SF legendare care insa nu au scapat de greseli amuzante. De la Matrix si pana la Jurrasic Park, celor de la Moviemistakes.com nu le-a scapat nimic in materie de greseli celebre din productii SF celebre


Sursa foto: Moviemistakes.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies