marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

14 ani de la lansarea seriei X-men: cum aratau Wolverine, Magneto si Professor X la debutul seriei si cum s-au transformat starurile filmelor cu mutanti

In acest weekend se lanseaza cel mai mare film X-men, Days of Future Past, care se anunta a fi filmul verii. Ambele generatii de mutanti se vor intalni intr-o aventura spectaculoasa, la finalul careia se va decide soarta mutantilor. In film vor reveni starurile deja consacrate ale seriei ca Hugh Jackman, Halle Berry, Sir Ian McKellen si Sir Patrick Stewart. Si pentru ca au trecut 14 ani de la premiera filmului, iata cum aratau atunci starurile seriei originale.

14 ani de la lansarea seriei X-men: cum aratau Wolverine, Magneto si Professor X la debutul seriei si cum s-au transformat starurile filmelor cu mutanti

In 2000, se lansa primul film X-men, ce aducea pe marile ecrane  cei mai iubiti mutanti din seria X-men. De atunci, au trecut 14 ani si s-au lansat 7 filme, inclusvi cu personaje de sine statoare, ca Wolverine.

 

In 2014, ambele generatii se reunesc in X-men:Days of Future Past, film regizat tot de Bryan Singer, cel care a si lansat franciza in cinema.

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Hugh Jackman, Halle Berry, Ellen Page. Data de lansare ramane 23 mai 2014, in format 3D.

 

Hugh Jackman

 

 

Halle Berry

 

 

 

 

Sir Patrick Stewart

 

 

Sir Ian McKellen

 

 

 

Anna Paquin

 

Famke Jannsen


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies