marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

9 actori care au fost la un pas sa puna mana pe cele mai mari roluri din acest an: cum ar fi aratat Olivia Wilde in Guardians of The Galaxy sau Michael Fassbender in Noah

Cateva dintre cele mai mari filme din acest an ar fi aratat cu totul altfel daca producatorii pastrau optiunile originale de casting. Cum ar fi arata Noah cu Michael Fassbender in locul lui Russell Crowe sau cum ar fi arata franciza Hunger Games fara Jennifer Lawrence?

9 actori care au fost la un pas sa puna mana pe cele mai mari roluri din acest an: cum ar fi aratat Olivia Wilde in Guardians of The Galaxy sau Michael Fassbender in Noah

Revista Vanity Fair a ales 9 roluri incredibile din acest an care ar fi trebuit sa mearga la alti actori, initial. Nume sonore de la Hollywood au fost la un pas sa joace in cateva dintre filmele anului, insa, din diverse motive au zis pas sau au fost nevoiti sa renunte, rolurile ajungand la alte staruri de cinema, la fel de celebre.

 

1. Michael Fassbender In Noah

Russell Crowe a fost perfect in filmul lui Darren Aronosky, in rolul Noah. Insa n-a fost prima optiune a producatorilor. Prima alegere a fost Michael Fassbender, insa acesta a fost nevoit sa zica pas pentru ca era ocupat cu filmarile la X-men:Days of Future Past. Un alt nume zvonit pentru acest rol a fost Christian Bale. Actorul va juca si el intr-un film cu tema biblica, Exodus: Gods and Kings, in regia lui Ridley Scott.

 

 

 

2. Dakota Fanning in Noah

Nici Emma Watson nu a fost prima alegere pentru rolul Ila din Noah. Dakota Fanning trebuia sa preia rolul, insa programul incarcat nu i-a permis, iar rolul a ajuns la Emma Watson, care a fost laudata pentru interpretarea ea, ce se indeparteaza mult de era Hermione din franciza Harry Potter.

 

 

3. Chloe Grace Mortez in The Hunger Games

 

Chloe Grace Moretz era un nume mult mai cunoscut decat Jennifer Lawrence atunci cand producatorii de la Lionsgate cautau actrita perfecta pentru eroina Katniss Everdeen. Insa farmecul si talentul stralucitor ale lui Jennifer Lawrence au zdrobit orice concurenta. Lista de candidate era formata din nume sonore de tinere actrite ca Chloe Grace Moretz, Abigail Breslin, Emma Roberts sau Shailene Woodley. Chiar daca a pierdut acest, Chloe Grace Moretz a continuat sa faca filme populare ca Kick-Ass 2, filmul artistic Clouds of Sils Maria sau thrillerul The Equalizer, ce se lanseaza in aceasta luna in Romania.

 

 


 

4.Hailee Steinfeld in The Fault In Our Stars

Rolul principal feminin din The Fault in Our Stars, adaptarea romanului cu acelasi nume care a devenit un hit mondial, a fost la fel de dorit ca cel al lui Katniss Everdeen din The Hunger Games. Asa ca lupta a fost stransa: autorul romanului a dorit-o pe Mae Whitman, din serialul Parenthood. A doua optiune a fost Hailee Steinfeld, nominalizata la Oscar pentru rolul din True Grit, insa rolul a ajuns la Shailene Woodley.

 

 

 

 

5. Reese Witherspoon in Gone Girl

Gone Girl este unul dintre cele mai asteptate filme din acest an. Adaptarea romanului lui Gillian Flynn este regizata de David Fincher. Iar in rolurile principale vor juca Ben Affleck si Rosamund Pike. Filmul urmareste disparitia misterioasa a unei femei si incercarile disperate ale sotului de a o gasi. Insa, in scurt timp, el devine suspectul numarul 1. Inainte de Rosamund Pike, Reese Witherspoon ar fi trebuie sa joace in film, mai ales ca ea a fost cea care s-a zbatut pentru a obtine drepturile de ecranizare. Inclusiv autoarea cartii s-a gandit ca ea va juca in rolul principal, dar regizorul David Fincher a spus ca nu ar fi chiar ok ca ea sa fie si star si producator. Asa ca au ales o actrita mai putin cunoscuta, pe Rosamund Pike.

 


 

 

6. Mia Wasikowska si Josh Hutcherson in The Amazing Spider-Man

Inainte ca Andrew Garfield si Emma Stone sa dea viata cuplului Peter Parker-Gwen Stacy in noua serie Spider-man, rolurile aproape ca le-au fost distribuite lui Josh Hutcherson si Mia Wasikowsa. Cei doi sunt foarte talentati, insa fanii sunt de parere ca alegerile finale au fost inspirate. Atractia dintre Andrew Garfield si Emma Stone a trecut de ecrane si cei doi formeaza un cuplu in realitate si le-au castigat rapid simpatia fanilor.

 

 

 

 

 

7. Joseph Gordon-Levitt in Godzilla

Remake-ul din 2014 al filmelor Godzilla s-a adeverit a fi un real succes in box-office. Cap de afis in distributie a fost un actor mia putin cunoscut publicului larg, Aaron Taylor Johnson, care mai jucase in Kick-Ass sau Anna Karenina. Joseph Gordon-Levitt a primit propunerea de a juca in rolul principal, insa a refuzat si a ales un rol secundar in Sin City: A Dame To Kill For. Fanii ar fi fost mai incantat daca Levitt juca in Godzilla, tinand cont ca personajele umane din Godzilla nu au fost chiar punctul forte, iar jocul actoricesc al lui Taylor-Johnson a lasat mult de dorit.

 

 

 

8. Lee Pace in Guardians of The Galaxy

Chris Pratt a facut cea mai isteata miscare din cariera sa acceptand rolul din Guardians of The Galaxy. A recunoscut ca la inceput, a refuzat de mai multe ori rolul pentru ca nu se vedea potrivit. Lunga optiunilor pentru acest rol a fost lunga, dar Lee Pace a fost cel mai aproape de a obtine rolul principal, al lui Star-Lord. Pana la urma, rolul a mers la Chris Pratt, iar Lee Pace a ramas in distributie, in rolul antagonistului, Ronan The Destroyer.

 

 

 

 

9. Olivia Wilde in Guardians of The Galaxy

Gamora a fost unul dintre cele mai disputate roluri din Guardians of The Galaxy. Producatorii s-au gandit la luptatoarea Gina Carano, insa de-a lungul timpului, personajul a suferit o serie de modificari. La inceput, nici macar nu era acoperita cu o vopsea verde. Olivia Wilde a fost si ea la un  pas sa obtina rolul, dar l-a refuzat. Aceasta a explicat atunci: "Oamenii ma vad ca pe o eroina dura. Mereu primesc astfel de roluri, la fel ca in Tron sau Cowboys and Aliens. Am zis ca e ceva in neregula si am refuzat". Poate ca a fost o greseala sa refuze un rol in cel mai mare film al anului, insa lucrurile au mers de minune pentru Zoe Saldana, cea care a acceptat rolul.

 



Modifică setările cookies