marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 minute de aplauze si urale pentru Mel Gibson. "Baiatul rau" al Hollywod-ului si-a recastigat locul in industria cinematografica

Mel Gibson a devenit din "cel mai urat barbat de la Hollywood" unul dintre cei mai aclamati cineasti.
10 minute de aplauze si urale pentru Mel Gibson. Baiatul rau al Hollywod-ului si-a recastigat locul in industria cinematografica

La premiera filmului "Hacksaw Ridge", regizat de el, eveniment care a avut loc in octombrie la Academia Australiana de Film si Televiziune, Mel Gibson a fost aplaudat timp de 10 minute - cu toata lumea stand in picioare.


In urma cu 10 ani, insa, Gibson era unul dintre cei mai detestati barbati de la Hollywood. Prima data, in timpul unei actiuni a politiei, care incerca sa-l aresteze pentru ca se afla la volan sub influenta bauturilor alcoolice, Gibson a agresat verbal un ofiter de politie, folosind un limbaj sexist si anti-semitist. Apoi, a fost data publicitatii o inregistrare audio in care isi ameninta iubita cu violul si alte violente fizice.


Multi au crezut ca Mel Gibson nu va mai fi vazut in cinematografie, scrie LA Times.


Insa Gibson ramane o figura importanta in aceasta industrie, care nu uita ca el a fost starul unor titluri "legendare", precum “Mad Max,” “Gallipoli,” “The Year of Living Dangerously” si seria “Lethal Weapon”.



Asa ca nu este de mirare faptul ca Mel Gibson, al carui cel mai recent film, "Hacksaw Ridge", a avut premiera in noiembrie, a fost distins cu premiul pentru regie la gala Hollywood Film Awards, scrie The Hollywood Reporter, conform Agerpres.


Pentru eforturile sale de revenire in scaunul regizoral, Mel Gibson a fost ales sa primeasca aceasta distinctie in cadrul ceremoniei de la 6 noiembrie care a fost gazduita de James Corden la Beverly Hilton Hotel.


Noul film al lui Gibson, "Hacksaw Ridge", spune povestea lui Desmond T. Doss, in interpretarea lui Andrew Garfield, un medic militar care a dat dovada de eroism in batalia de la Okinawa. Filmul, care ii mai are in distributie printre altii pe Vince Vaughn si Teresa Palmer, a avut premiera la 4 noiembrie.



"Hacksaw Ridge" este primul film regizat de Gibson dupa succesele inregistrate cu "The Passion of Christ" (2004) si "Apocalypto" (2006). Mel Gibson a obtinut Oscarul pentru regie cu "Braveheart" in 1995.


Printre alti laureati ai acestui premiu se numara Tom Hooper, David O. Russell, Oliver Stone, Ron Howard, Martin Scorsese si John Schlesinger.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies