marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

30 imagini de colectie de la Cannes: cele mai tari aparitii din istoria festivalului

Festivalul de Film de la Cannes a atras intotdeauna vedetele din intreaga lume, un loc unde luxul si opulenta sunt la ele acasa. In cei 66 de ani de cand are loc festivalul, Cannes a fost rampa de lansare pentru multe nume celebre, inclusiv Brigitte Bardot.

30 imagini de colectie de la Cannes: cele mai tari aparitii din istoria festivalului

Vezi imaginile in galeria foto


Fiecare editie a festivalului de Film de la Cannes aduce momente memorabile pe covorul rosu. In acest an doua actrite celebre au oferit multa munca fotografilor, dupa ce au aparut in doua rochii lungi, dar cu crapatura, care le-au jucat feste pe covorul rosu. Rosario Dawson si Eva Longoria au fost in centrul atentiei dupa aceste incidente, despre care gurile rele au spus ca au fost aranjate.

Insa, cateva vedete au reusit sa isi lase amprenta puternic, oferind momente clasice: de la aparitia Printesei Diana pe covorul rosu si pana prezenta Printesei de Monaco, Grace Kelly, croazeta ramane locul unde toti isi doresc sa fie prezenti, macar pentru celebrul sfert de ora de celebritate.

 

Anul acesta, festivalul de film de la Cannes se desfasoara intre 15-26 mai si in competitia oficiala se lupta 22 de filme pentru marele premiu Palme d'Or.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies