marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 filme la care nu te-ai mai putut opri din plans. Povestile care te-au emotionat pana la lacrimi

Sunt cateva filme care au reusit sa impresioenze cinefilii pana la lacrimi si care au lasat o amprenta profunda in sufletele noastre. Cine nu a plans la "I Am Sam" cu Dakota Fanning si Sean Penn sau la "Titanic"? Iata mai jos o lista cu cateva filme pe care niciun cinefil nu le poate uita prea usor.

10 filme la care nu te-ai mai putut opri din plans. Povestile care te-au emotionat pana la lacrimi

I Am Sam

Sean Penn interpreteaza rolul lui Sam Dawson, un barbat cu capacitatea mentala a unui copil de sapte ani, care a crescut-o pe fiica sa Lucy Diamond (Dakota Fanning) cu ajutorul unor prieteni.Cum Lucy a ajuns la virsta de sapte ani si a depasit capacitatea intelectuala a tatalui ei, incep sa apara probleme la scoala, caci fata evita sa para mai desteapta decit tatal ei. Autoritatile doresc sa-i gaseasca lui Lucy o familie de imprumut, insa Sam coopteaza unul dintre cei mai faimosi avocati, pe Rita Harrison (Michelle Pfeiffer) pentru a-l reprezenta in acest caz.

 

 


The English Patient

Cea mai mare poveste de dragoste de pe marile ecrane? Probabil! The English Patient este povestea contelui Almasy, care lucreaza pentru Societatea Regala de Geografie a Marii Britanii. In timp ce lumea se confrunta cu izbucnirea Celui De Al Doilea Razboi Mondial, el intra in propria lupta a dragostei, tradarii si politicii. Filmul aduce trei ore de razboi, povesti ciudate, desert, iubiri inselatoare si actori tineri.

 

Love Story

“Love Story” este filmul de capatai al catorva generatii si sursa de inspiratie pentru multe filme de dragoste aparute ulterior. Insa nimic nu se compara cu autenticul “Love Story” in care doi studenti se indragostesc in ciuda vietilor lor diferite. Inving barierele sociale si alte impedimente si chiar crezi ca iubirea invinge totul… insa nu intotdeauna.

 


Titanic

Cred ca sunt putini cei care nu stiu cum se termina povestea Titanicului. Un film cu un final atat de trist incat de abia daca ne-am mai putut opri din plans.

 



The Fault in Our Stars

O poveste emotionanta de dragoste intre doi adolescenti diagnosticati cu cancer. Ce poate fi mai trist de atat?

 



A Walk To Remember

Povestea de dragoste dintre cel mai popular baiat din liceu si o adolescenta timida, dar inteligenta si carismatica a emotionat milioane de tineri. Un film pe care ar fi bine sa il vezi o batista langa tine.

 

 

Vezi topul in intregime pe perfecte.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies