marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 ani de la Lost: cum arata si ce fac azi starurile serialului care a captivat intreaga planeta

Lost ramane unul dintre cele mai importante, populare dar si controversate seriale din istorie. Show-ul care a captivat timp de 6 ani intreaga planeta a reusit sa divizeze fanii cu finalul nemultumitor, insa nimeni nu ii poate contesta impactul si originalitatea. Timp de 6 ani, actorii serialului au fost in randul celor mai mari vedete din lume, insa succesul nu le-a suras tuturor. In timp ce unora cariera le-a explodat pe urma  - Ian Somerhalder, altii, inclusiv eroul principal - Matthew Fox - nu au mai avut roluri impresionante.

10 ani de la Lost: cum arata si ce fac azi starurile serialului care a captivat intreaga planeta

 

GALERIE FOTO Vezi aici cum arata azi actorii din Lost

 

 

Creat de J.J.Abrams si lansat in 2004, Lost a devenit imediat un fenomen mondial. Serialul urmareste aventurile a 48 de oameni care supravietuiesc unei catastrofe aviatice, dupa ce avionul care trebuia sa ii duca de la Sydney la Los Angeles se prabuseste si ajung pe o insula pustie, unde sunt nevoiti sa isi uneasca fortele daca vor sa traiasca. Insa insula pustie pe care au ajuns ascunde multe secrete care pot fi fatale pentru ei. In medie, fiecare episod a avut 11 milioane de spectatori.
 

 

Toate cele 6 sezoane (2004-2010) au fost filmat in principal in Oahu, Hawaii, si astfel, din cauza distributiei si echipei numeroase, costurile au fost imense, iar Lost a devenit cel mai scump serial din istoria televiziunii. Primul sezon a costat 60 de milioane de dolari. De-a lungul celor 6 sezoane, seria a fost foarte bine primita, a fost recompensata cu zeci de premii, printre care premiul Emmy si Globul de Aur.

 

Damen Lindelof si Carlton Cuse, creatorii serialului Lost, s-au reunit cu o parte din actorii din serial, in Los Angeles, in urma cu cateva luni si au dezvaluit secretul pe care multi il asteptau.. Acestia au dezbatut cateva dintre temele arzatoare pentru fani, inclusiv finalul controversat, care inca mai genereaza discutii.


Una dinte teoriile fanilor a fost cea in care toti eroii filmului au fost morti de la inceput, insa Damen Lindelof spune ca ipoteza nu este adevarata: "Nu, ei nu au murit de la inceput." Lindelof a spus in cadrul conferintei ca aceasta teorie a fost alimentata de cateva scene din episodul final, in care apar ruinele avionului cu care eroii au cazut pe insula misterioasa. "Ne-am gandit sa punem acele imagini chiar la final ca sa vedem cum vor reactiona fanii. Si cand au vazut epava avionului fara nici un supravietuitor, atunci s-au aprins spiritele" a declarat acesta pentru Hollywood Reporter.


Acestia au mai dezvaluit ca scena finala, in care se dezvaluie ca de fapt personajele au murit, a fost gandita inca de la inceput. "Lost a fost un serial despre oameni pierduti pe o insula in mijlocul pustietii. Dar, metaforic vorbind, personajele erau pierdute in viata de zi cu zi si dezorientate. Ei cautau un scop pentru a trai si izbavire. Asa ca finalul, in conceptia noastra, trebuia sa fie unul spiritual".


Ce s-a intamplat cu actorii din Lost, dupa un deceniu


Evangeline Lilly (Kate): Cativa dintre membrii distributiei din Lost au continuat cu succes cariera. Evangeline Lilly, cea care o juca pe Kate, a stat cativa ani departe de lumina reflectoarelor, insa a revenit in forta in 2011, cand a jucat alaturi de Hugh Jackman in "Real Steel". Acum, ea face parte din cea mai scumpa trilogie creata vreodata, The Hobbit, si joaca un rol special,  Tauriel, din specia elfilor, care lupta cot la cot cu Legolas. Lilly a reusit astfel sa isi reinventeze cariera si sa revina in centrul atentiei.

 

 

Ian Somerhalder (Boone): Culmea, Ian Somerhalder nici nu a jucat foarte mult in Lost, ci in sezoanele de la inceput, unde l-a interpretat pe Boone. Cu toate astea, el este acum unul dintre cei mai iubiti actori in randul tinerilor. Marea lovitura a dat-o cand a primit rolul Damon in The Vampire Diaries, in care joaca alaturi de Nina Dobrev. Considerat unul dintre cei mai sexy actori, Ian Somerhalder este azi un adevarat star, cu un succes nebun in serialul pentru adolescenti.

 

 

 

Emilie de Ravin (Claire): Emilie de Ravin a facut unul dintre cele mai interesante personaje din serialul Lost. Actrita, acum in varsta de 32 de ani, nu s-a oprit aici si dupa Lost a jucat rol principal alaturi de Robert Pattinson in  "Remember Me", dar cel mai important rol a fost cel din serialul "Once Upon A Time" unde o joaca pe Belle.

 

 


Maggie Grace (Shannon): Frumoasa actrita, care in serial o juca pe Shannon, a avut constant aparitii in filme cunoscute. Probabil ca fanii isi aduc aminte cu ea din seria Taken, unde juca rolul fetei rapite a lui Liam Neeson.

 

Terry O'Quinn (Locke): Terry O'Quinn reusise deja sa cucereasca fanii dinainte de Lost, cand juca in serialul Millennium.  Dupa Lost, el a jucat in mai multe seriale ca Hawaii Five-0,  Falling Skies sau 666 Park Avenue.

 


Jorge Garcia (Hugo): Probabil unul dintre cei mai simpatici actori din Lost, Jorge Garcia a avut cateva aparitii episodice in seriale ca Fringe, Californication sau Once Upon a Time. N-a avut succes cu Alcatraz, serial produs de J.J. Abrams, dar a devenit personaj constant in  Hawaii Five-0.


 

Josh Holloway (Sawyer): Desi a creat un personaj fermecator si promitea mult, dupa Lost, Josh Holloway nu a mai avut nici un rol importnat, doar o aparitie fulgeratoare in Mission Impossible: Ghost Protocol. Anul acesta a jucat in filme ca Battle of The Year sau Paranoia, Sabotage, unde a avut roluri minore. Fanii inca mai spera sa-l vada intr-un film cu adevarat bun.

 


Mattthew Fox (Jack): A fost eroul serialului si a cucerit inimile a milioane de fane. Insa, dupa ce timp de 6 ani a fost unul dintre cei mai tari eroi, cariera lui Matthew Fox a intrat intr-un con de umbra dupa Lost. Filmele post-Lost n-au fost prea bine primite, culminand cu Alex Cross, care a fost pus la zid de catre critici.

 

 

 

Naveen Andrews (Sayid): Din pacate, Naveen Andrews nu a mai facut nimic notabil dupa incheierea serialului Lost. Singurul film popular in care a jucat in ultimii ani a fost "Diana", cu Naomi Watts, dar s-a dovedit a fi un fiasco total si criticat de toata presa.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies