marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie FOTO! 10 actrite de peste 40 de ani, mai atragatoare ca niciodata!

Gurile rele care spun ca nu exista roluri exceptionale pentru actritele de peste 40 de ani se insala amarnic. Iata-le pe cele mai frumoase, dar si pe cele mai ocupate dintre acestea!

Galerie FOTO! 10 actrite de peste 40 de ani, mai atragatoare ca niciodata!

Halle Berry
Varsta: 44

De ce e hot? A castigat un Oscar si o nominalizare la Globurile de Aur in 2010 cu filmul “Frankie & Alice” unde juca rolul unei femei care sufera de multiple personalitati, inclusiv una rasista.

Din cauza luptei pentru custodie cu fostul iubit, Gabriel Aubrey, a trebuit sa renunte la rolul din “New Year’s Eve”, dar anul acesta revine cu un thriller cu rechini, “Dark Tide”, alaturi de Olivier Martinez cu care se zvoneste c-ar avea o relatie.

Nicole Kidman
Varsta: 43

Cand o privesti ai senzatia ca timpul sta in loc. Castigatoare a unui Oscar a jucat alaturi de Adam Sandler si Jennifer Aniston in comedia “Just Go with It” si face pereche cu Nicolas Cage intr-un thriller crime, “Tresspass”.

O puteti vedea si alaturi de Rachel Weisz in drama “The Danish Girl”, o poveste despre prima persoana care si-a facut o schimbare de sex.

Salma Hayek
Varsta: 44

Este sexy pentru capacitatea sa de a se adapta oricarui rol: serialul de comedie “30 Rock” si filmul cu Adam Sandler “Grown Ups” , dar si drama crime “Savages” (2012).

Va mai face o data echipa cu Kevin James in comedia de actiune “Here Comes the Boom” si o puteti auzi in filmul animat “Shrek: Puss in Boots” in rolul lui Kitty.



Jennifer Connelly

Varsta: 40
Castigatoarea Oscarului va agita lumea filmului cu urmatorul sau rol din “What’s Wrong with Virginia”, o drama de Dustin Lance Black care spune povestea unei femei instabile mental. Aceasta are o aventura cu seriful local, un barbat mormon casatorit.

O puteti urmari in satira la adresa religiei, “Salvation Boulevard” (alaturi de Ed Harris, Pierce Brosnan, Greg Kinnear si Marisa Tomei).

Julia Roberts
Varsta: 43

In prezent are aproximativ 10 filme care sunt in productie sau se desfasoara. O puteti urmari alaturi de Tom Hanks in comedia drama “Larry Crowne” despre un barbat de varsta mijlocie care trebuie sa se reinventeze dupa ce-si pierde jobul.

De asemenea o mai puteti vedea intr-o comedie a lui Ryan Murphy in care o femeie care-si pierde jobul devine o mama care sta acasa.

Naomi Watts
Varsta: 42

A jucat un agent CIA in filmul “Fair Game” si in aceeasi cheie a urmat “The Impossible”, unde a format un cuplu cu Ewan McGregor. Cei doi au avut de-a face cu tsunami-ul din Thailanda.

O puteti urmari in thrillerul “Dream House” alaturi de Rachel Weisz, in “J. Edgar” cu Leonardo DiCaprio si in “Blonde”, drama adaptata dupa romanul lui Joyce Carol Oates despre legenda Hollywoodului, Marilyn Monroe.


Rachel Weisz
Varsta: 41

Actrita este in voga si are o groaza de proiecte in derulare. O puteti urmari in drama “The Whistleblower” despre o femeie politist din Nebraska care a militat pentru pace in perioada de dupa razboi din Bosnia si acuza Fortele Unite ca acopera un scandal sexual.

The Deep Blue Sea” este o drama romantica britanica in care o mai puteti vedea. In septembrie e lansat pe marile ecrane thrillerul “Dream House” cu partenerul sau din viata reala Daniel Craig. In filmul neintitulat inca al lui Terrence Malick joaca alaturi de Ben Affleck, Javier Bardem si Rachel McAdams si desigur in “The Danish Girl” cu Nicole Kidman.

Jennifer Aniston
Varsta: 42

Este sexy pentru ca este inca nemaritata si nu face caz din asta. Apare in diverse filme cu parteneri neasteptati cum sunt Adam Sandler si Brooklyn Deker.

Este protagonista unei comedii “'Horrible Bosses” care-i aduce laolalta pe cei mai amuzanti oameni ai Hollywoodului: Jamie Foxx, Colin Farrell, Kevin Space si Jason Bateman.

Sandra Bullock
Varsta: 46

A castigat un Oscar pentru “Blind Side” si o zmeura pentru “All About Steve” ca mai apoi sa fie inselata de sotul sau, Jesse James, de care s-a despartit.  O puteti urmari in adaptarea onomina a romanului “Extremely Loud and Incredibly Close” scris de Jonathan Safran Foer despre atentatele de la 9/11 si in “Gravity” un thriller SF alaturi de George Clooney.

Sursa: moviefone.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies