Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 05:45
    La Maruta
    135 min.
  • 08:00
    Cine este Clark Reckefeller?
    120 min.
  • 10:00
    La bloc
    120 min.
  • 12:00
    Jesse Stone: in ape tulburi
    120 min.
  • 14:00
    Capcana
    120 min.
  • 16:00
    Scrisori catre Julieta
    120 min.
  • 18:00
    La bloc
    135 min.
  • 20:15
    Sabrina
    165 min.
  • 23:00
    Legaturi riscante
    120 min.
  • 01:00
    Selfie 69
    120 min.
  • 06:00
    La bloc
    60 min.