Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 07:00
    La Maruta
    105 min.
  • 08:45
    Vedeta
    135 min.
  • 11:00
    La bloc
    120 min.
  • 13:00
    Viata secreta a lui Walter Mitty
    120 min.
  • 15:00
    Regasirea
    120 min.
  • 17:00
    In cautarea fericirii
    105 min.
  • 18:45
    La bloc
    105 min.
  • 20:30
    Vincent
    120 min.
  • 22:30
    Strainul
    105 min.
  • 00:15
    Vincent
    120 min.
  • 02:15
    Strainul
    90 min.
  • 03:45
    La Maruta
    105 min.
  • 06:00
    La bloc
    75 min.