Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Lawrence al Arabiei, partea II
    135 min.
  • 10:15
    La bloc
    135 min.
  • 12:30
    Speed 2 - Croaziera infernala
    150 min.
  • 15:00
    Jesse Stone: in ape tulburi
    105 min.
  • 16:45
    Nazdravanii din padure 3
    90 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Tara mea
    135 min.
  • 22:45
    Stapanii noptii
    120 min.
  • 00:45
    Tara mea
    105 min.
  • 06:00
    La bloc
    45 min.
  • 06:45
    La Maruta
    105 min.