Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 05:45
    La Maruta
    120 min.
  • 07:45
    Esti cea mai frumoasa !
    120 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Vanatorii de fantome
    135 min.
  • 14:15
    Pe acoperisul lumii
    120 min.
  • 16:15
    Georgia O'Keeffe
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Schimbul
    135 min.
  • 22:45
    Stralucire
    105 min.
  • 00:30
    Ea e Monica Velour
    120 min.
  • 02:30
    Stralucire
    195 min.
  • 06:00
    La Maruta
    105 min.