Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 07:00
    Lawrence al Arabiei, partea I
    150 min.
  • 09:30
    La bloc
    135 min.
  • 11:45
    Lawrence al Arabiei, partea II
    135 min.
  • 14:00
    Speed 2 - Croaziera infernala
    150 min.
  • 16:30
    Jesse Stone: in ape tulburi
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Minte-ma frumos
    135 min.
  • 22:45
    Rafuiala in Seattle
    120 min.
  • 00:45
    Minte-ma frumos
    105 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.