Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    Georgia O'Keeffe
    120 min.
  • 08:45
    Ce spun romanii
    60 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Cercul de foc
    135 min.
  • 14:30
    Padurea nebunilor
    105 min.
  • 16:15
    Triunghiul Bermudelor
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Povestea unui cavaler
    165 min.
  • 23:15
    Zambet de Mona Lisa
    150 min.
  • 01:45
    Pe jumatate mort 2
    90 min.
  • 03:15
    Zambet de Mona Lisa
    120 min.
  • 05:15
    La bloc
    30 min.
  • 05:45
    Familia Howard
    150 min.