Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:15
    Dovada vie
    120 min.
  • 08:15
    Ce spun romanii
    60 min.
  • 09:15
    La bloc
    135 min.
  • 11:45
    Regina din Sud
    120 min.
  • 13:45
    Lawrence al Arabiei, partea I
    135 min.
  • 16:00
    Lawrence al Arabiei, partea II
    135 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Speed 2 - Croaziera infernala
    150 min.
  • 23:00
    Razbunarea unui asasin
    120 min.
  • 01:00
    Sfaristul aventurii
    105 min.
  • 05:15
    La Maruta
    105 min.