Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    135 min.
  • 09:00
    Zeita Diavol
    90 min.
  • 10:30
    La bloc
    120 min.
  • 12:30
    Vanatorii de fantome 2
    120 min.
  • 14:30
    Bebelusi geniali
    105 min.
  • 16:15
    Indiana Jones si templul blestemat
    135 min.
  • 18:30
    La bloc
    120 min.
  • 20:30
    Viata secreta a lui Walter Mitty
    120 min.
  • 22:30
    Clubul inimilor zdrobite
    120 min.
  • 00:30
    Batalia celor blestemati
    90 min.
  • 02:00
    Clubul inimilor zdrobite
    90 min.
  • 03:30
    La Maruta
    105 min.
  • 06:00
    La bloc
    30 min.
  • 06:30
    La Maruta
    120 min.