Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Sâmbătă, 22 Aprilie

  • 05:30
    La Maruta
    120 min.
  • 07:30
    Dragoste atomica
    120 min.
  • 09:30
    La bloc
    135 min.
  • 11:45
    Povestea lui Lance Armstrong
    150 min.
  • 14:15
    Dansul inimii
    135 min.
  • 16:30
    La bloc
    135 min.
  • 18:45
    Totul despre Craciun cu Eve
    105 min.
  • 20:30
    In viata mai si castigi
    135 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.