Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Sâmbătă, 18 Noiembrie

  • 06:00
    Un cuplu creat de Dumnezeu
    225 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Toba de rock
    135 min.
  • 14:15
    Printul Americii: Povestea lui John F. Kennedy Jr
    120 min.
  • 16:15
    La bloc
    135 min.
  • 18:30
    Omul cu un pantof rosu
    120 min.
  • 20:30
    In viata mai si castigi
    135 min.
  • 05:30
    La Maruta
    120 min.