Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Sâmbătă, 16 Septembrie

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Dragoste atomica
    120 min.
  • 10:00
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Cand spiritele se razbuna
    120 min.
  • 14:15
    Omul cu un pantof rosu
    120 min.
  • 16:15
    La bloc
    135 min.
  • 18:30
    Un sarut adevarat
    120 min.
  • 20:30
    Sechestrati in vacanta
    105 min.
  • 22:15
    Atlasul norilor
    210 min.
  • 01:45
    Sechestrati in vacanta
    90 min.
  • 03:15
    Tata in stil american
    60 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.