Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Duminică, 15 Octombrie

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Concert aniversar Zdob si Zdub
    120 min.
  • 10:00
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Sunetul muzicii
    225 min.
  • 16:00
    La bloc
    135 min.
  • 18:15
    Cu primele 20 de milioane e mai greu
    135 min.
  • 20:30
    Drumul rusinii
    120 min.
  • 05:45
    Sunetul muzicii
    225 min.