Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Marţi, 15 August

  • 06:30
    Titan A.E.
    120 min.
  • 08:30
    Ce spun romanii
    60 min.
  • 09:30
    La bloc
    114 min.
  • 12:00
    Mereu in offside
    120 min.
  • 14:00
    Profesorul trasnit si clanul Klump
    120 min.
  • 16:00
    La bloc
    135 min.
  • 18:15
    Sfarsitul aventurii
    135 min.
  • 20:30
    Campionul
    120 min.
  • 05:30
    Wolverine: Anime
    30 min.
  • 06:00
    Sfarsitul aventurii
    135 min.