Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

Sâmbătă, 14 Octombrie

  • 06:15
    La Maruta
    120 min.
  • 08:15
    Sfarsitul aventurii
    135 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Totul despre Craciun cu Eve
    105 min.
  • 14:30
    La bloc
    135 min.
  • 16:45
    Sunetul muzicii
    225 min.
  • 20:30
    Descendentii
    150 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.