Ads by IBU ProTV

Unbroken (2013)

Unbroken

AG
(8 voturi)
10.0/10

Sinopsis: Filmul Unbroken, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului viitor, are la baza romanul cu acelasi...

Sinopsis

Filmul Unbroken, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului viitor, are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.

 

Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.


Scenariul filmului a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".

Video

Vezi galeria video ›

Pareri

Vezi toate parerile ›
elena: Avem nevoie urgenta de operatori calculator care sa lucreze de acasa. Job-ul consta in postarea de anunturi pe diferite site-uri, dar nu inainte de a parcurge un set de douasprezece lectii care va vor prezenta toate detaliile proiectului nostru. Ulterior veti avea posibilitatea de a lucra si pe piata mondiala. Cu un efort de cel mult 3 ore pe zi puteti castiga 300$ lunar. Pentru a afla detalii trimiteti textul ,,solicit informatii” la adresa de e-mail: filipiuc_elena@yahoo.com. 22 Octombrie 2014, 22:01 | (2) | (2) | Raspunde
anghel: Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ***** 11 Martie 2015, 18:06 | (2) | (2) | Raspunde