Ads by IBU ProTV

The Hobbit: An Unexpected Journey / Hobbitul: O Calatorie Neasteptata (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey

AG
(219 voturi)
9.7/10

Regizor: Peter Jackson (I)

Scenariu: J.R.R. Tolkien (1892–1973), Fran Walsh

Cu: Saoirse Ronan , Cate Blanchett , Martin Freeman (II)

Casa de productie: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Sinopsis: De la regizorul premiat cu Oscar, Peter Jackson vine o alta poveste clasica a lui J.R.R. Tolkein –...

Sinopsis

De la regizorul premiat cu Oscar, Peter Jackson vine o alta poveste clasica a lui J.R.R. Tolkein – o aventura epica ce le va arata fanilor seriei Lord of The Rings cum a inceput totul.

 

Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug.

 

Cand muzica se termina, Gandalf le arata tuturor o harta cu o intrare secreta in munte si il convinge pe Bilbo sa se alature expeditiei dwarfilor.


Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

Actori

Vezi toti actorii ›

	Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Martin Freeman
(II)
Martin Freeman (II)
Andy Serkis
Andy Serkis

Video

Vezi galeria video ›

Pareri

Vezi toate parerile ›
Bilbo Baggins: Imi pare rau pentru voi dar, The Hobbit nu este o poveste ca Stapanul Inelelor. El a fost creat de Tolkien ca basm pentru fetitele lui cand erau mici. E o poveste dulce pentru copii. Continuarea (Lord of the rings) e o carte scrisa pt adulti si a fost redactat in zilele celui de-al doilea razboi mondial si a asediului Angliei de catre nazisti. Din aceasta cauza in carte si film gasiti multa tensiune : autorul a trait-o pe viu si a transpus-o in carte, Sunt doua lucruri diferite cum spuneam si nu v-ar insela atata asteptarile daca ati fi citit cartea. Cartile au subiect comun dar sunt doua lucruri diferite care se adreseaza fiecare altei categorii de varsta. P.J. incearca sa transforme Hobbit-ul in preludiu la Stapanul inelelor si sa le vanda la pachet. Nu-l condamn , e idee buna. Povestea ramane frumoasa. 17 Decembrie 2013, 17:02 | (1) | (0) | Raspunde
c c: Dacă eşti dispus să depui efortul necesar, Visează! Ţinteşte! Planifică! Acţionează! Caut colaboratori ! AFACEREA OAMENILOR INTELIGENTI si RESPONSABILI cu soarta proprie si a apropiatilor lor . Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Oferim: -plata în funcție de implicare și realizări -instruire gratuită prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru) Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai OPORTUNITATEA VIETII TALE. Trimite un email la ***** cu mentiunea „INFO”. Vei primi de la mine, in maximum 24 de ore, primele informatii si procedura de urmat! Succes! 17 Mai 2015, 19:10 | (0) | (0) | Raspunde

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›