Ads by IBU ProTV

Rechinii ucigasi III (2002)

Shark Attack 3: Megalodon

15
Actiune, SF
94 minute
(16 voturi)
8.2/10

Sinopsis: Frumoasa metropola Cape Town din Africa de Sud a ajuns un loc al groazei, locuitorii fiind terorizati...

Sinopsis

Frumoasa metropola Cape Town din Africa de Sud a ajuns un loc al groazei, locuitorii fiind terorizati de atacurile tot mai dese ale unui rechin foarte periculos.

Aflat in cautarea atacatorului, biologul Nick Harris descopera un colt neobisnuit infipt intr-un cablu subacvatic cu fibra optica. Imaginea cu ciudatul colt gasit pusa de Nick pe internet atrage atentia paleontologului Cataline “Cat” Stone, care spune ca acesta ar apartine “megalodonului”, o specie preistorica din care s-a dezvoltat rechinul alb al zilelor noastre. Ea este de parere ca megalodonul, rechin ce poate ajunge la dimensiuni fabuloase, putand sa atinga chiar si cincizeci de metri lungime, a reusit sa supravietuiasca datorita faptului ca a traitin locurile cele mai adanci ale oceanului. Neincrezator la inceput in spusele paleontologului, Nick avea sa se convinga cu proprii-i ochi ca aceasta avea dreptate in momentul in care un pui de rechin de “numai” 20 de metri ataca din nou o ambarcatiune.
Nick apeleaza la ajutorul prietenului sau, expertul Roy Bishop sperand ca acesta sa-i ajute, pe el si Cat sa prinda creatura. In scurt timp, cei trei isi dau seama ca rechinul este atras de cablurile subacvatice cu fibra optica ce apartin firmei “Apex Systems”, o companie de internet. Banuind ca aceste cabluri raspandesc pe o mica suprafata inconjuratoare curent electric, cei trei stau de vorba cu Jeff Tolley, presedintele acestei companii, cerandu-le detalii.
La scurt timp, are insa loc un nou atac, de aceasta data, din partea unui rechin adult, a carui lungime depaseste saizeci de metri. Nick, Cat si Roy au acum dovada faptului ca rechinii sunt atrasi de electricitate. Jeff Tolley refuza sa intrerupa functionarearetelei, pe motiv ca aceasta administreaza un “Jurassic park”. Cand Nick ameninta sa decupleze sistemul de securitate, Tolley se ofera sa-i ia pe Nick si Cat la bordul luxoasei ambarcatiuni, pentru a vedea cu ochii lor ca totul este sub control si nimic rau nu se poate intampla. Numai ca rechinul ataca din nou.

Video

Vezi galeria video ›