Ads by IBU ProTV

Prada dificila (1990)

Hard To Kill

AG
(5 voturi)
8.0/10

Regizor: Bruce Malmuth (1934–2005)

Scenariu: Steven McKay (I)

Cu: Steven Seagal, Kelly LeBrock, William Sadler (I)

Sinopsis: Celebrul film de actiune il are ca protagonist pe Steven Seagal care joaca rolul unui politist din Los...

Sinopsis

Celebrul film de actiune il are ca protagonist pe Steven Seagal care joaca rolul unui politist din Los Angeles, Mason Storm.
Mason se confrunta cu o rasturnare de situatie care nu doar ca ii afecteaza cursul vietii, dar ii pune in pericol si pe cei apropiati lui.

Din cauza relatiilor dubioase pe care le-a stabilit de-a lungul timpului, el ajunge sa fie amenintat cu moartea chiar in propria casa. Intrusii ii ucid cu singe rece sotia si pleaca, fiind convinsi de faptul ca in atac a murit nu doar fiul lui Manson, ci si Manson insusi. Obiectivul lor era acela de a distruge orice avea legatura cu viata faimosului detectiv. Socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din tirg, astfel ca Mason si fiul sau reusesc sa pacaleasca moartea, nu fara a plati insa un pret pe masura.

Detectivul este transportat de urgenta la spital, unde este declarat mort. Mason isi revine, dar ramine in coma timp de sapte ani. Atunci cand se trezeste din coma, nimic nu este asa cum s-ar fi asteptat. Toti cei care au legatura cu el se afla in mare pericol: fiul sau, cel mai bun prieten al sau, ingrijitoarea sa, dar si cei care i-au planificat in trecut moartea

Actori

Vezi toti actorii ›
Steven Seagal
Steven Seagal
Kelly LeBrock
Kelly LeBrock
William Sadler
(I)
William Sadler (I)
Frederick Coffin
(1943–2003)
Frederick Coffin (1943–2003)

Video

Vezi galeria video ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›