Ads by IBU ProTV

La lumina lunii (2007)

Moonlight

(39 voturi)
9.7/10

Sinopsis: Mick St. John este detective privat, dar de 50 de ani el este si vampire. La locul unei crime, Mick o...

Sinopsis

Mick St. John este detective privat, dar de 50 de ani el este si vampire. La locul unei crime, Mick o intalneste pe Beth Turner, reporter la ziarul online BuzzWire.


Mick si Beth incep sa investigheze impreuna moartea tinerei femei. Intre timp, Mick isi aminteste ca in urma cu 2 de ani, se certa cu fosta sa sotie, Coraline Duvall cu privire la rapirea unei tinere. Mick da foc casei in care aceasta se afla si o salveaza pe fata, lasand-o pe Coraline prada flacarilor. Fetita aceea este chiar Beth, iar Mick a vegheat asupra ei de-a lungul anilor. Beth afla ca Mick este vampir, iar acesta ii spune povestea transformarii lui de catre sotia sa. Beth il roaga sa o ajute pe prietena ei, Morgan sa gaseasca niste aparate disparute, iar Mick este socat cand afla ca Morgan este identica cu sotia sa, Coraline. El devine si mai confuz cand simturile sale ii spun ca Morgan este o fiinta umana.

Pareri

Vezi toate parerile ›
babau parmena: de ce nu mai difuzati celelalte serii din serialul asta? 11 Aprilie 2011, 20:28 | (3) | (0) | Raspunde
Vladau Sofia: de ce nu puteti sa continuati cu acest serial fantastic?! doar 16 ce trebuie neaparat si fie oprit aici cu un singur sezon.......este foarte interesant si fascinant, are de toate:drama,romantism,comedie,thriller si multa actiune! 10 Februarie 2012, 10:56 | (2) | (0) | Raspunde