Ads by IBU ProTV

Jocul mortii (1978) (1978)

Game of Death

12
Actiune
135 minute
(17 voturi)
7.0/10

Sinopsis: Bruce Lee joaca rolul lui Billy Lo, un faimos luptator de arte martiale. Prietena lui, Ann Morris (interpretata...

Sinopsis

Bruce Lee joaca rolul lui Billy Lo, un faimos luptator de arte martiale. Prietena lui, Ann Morris (interpretata de Collen Camp), este si ea o cantareata care incearca sa ajunga in varf.

Viata celor doi este cat se poate de minunata pana cand sindicatul ii invita sa faca parte din organizatie. Dar Billy Lo stie ca o data facut acest pas, el si prietena lui vor fi tratati ca proprietate a sindicatului si refuza.Dupa un asasinat nereusit impotriva lui, Billy Lo isi insceneaza propria moarte si ii vaneaza unul cate unul pe membrii sindicatului.

Chiar daca in Jocul Mortii, Billy Lo isi insceneaza moartea, secventele in care Bruce Lee este in sicriu sunt cat se poate de reale pentru ca au fost filmate chiar la inmormantarea artistului. Cauza oficiala a mortii lui Bruce Lee a fost un edem cerebral, dar multa lume crede ca, in realitate, indragitul artist a fost ucis de un maestru kung fu pentru ca a dezvaluit prea multe secrete ale artelor martiale.

Video

Vezi galeria video ›