Ads by IBU ProTV

Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor (2011)

Immortals

AG
(139 voturi)
5.4/10

Regizor: Tarsem Singh

Scenariu: Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides

Cu: Henry Cavill , Mickey Rourke , John Hurt

Casa de productie: Universal Pictures

Sinopsis: Lupta mitica intre zei si titani a luat sfarsit de ani intregi, dar sangerosul rege Hyperion (Mickey Rourke)...

Sinopsis

Lupta mitica intre zei si titani a luat sfarsit de ani intregi, dar sangerosul rege Hyperion (Mickey Rourke) declara din nou razboi umanitatii. Impreuna cu armata lui de ucigasi herakliti devasteaza Grecia in cautarea unei arme demult pierdute: Arcul lui Epirus, despre care se spune ca a fost faurit de insusi Ares, Zeul Razboiului. Cu invincibilul arc, regele va putea sa elibereze titanii incarcerati in Tartar, sa detroneze zeii din Olimp si sa devina stapanul incontestabil al lumii.

Cu o eficienta nemiloasa, Hyperion si legiunea sa distrug totul in cale si pare ca nimic nu va impiedica succesul misiunii crudului rege. Legile antice interzic zeilor sa intervina in conflictul dintre oameni si titani, astfel ca nu pot decat sa asiste neputinciosi la propriul sfarsit. Dar Zeus (Luke Evans) are un plan: el il alege in secret pe Tezeu (Henry Cavill), un simplu pietrar, care jura sa razbune moartea mamei sale, ucisa intr-unul dintre raidurile lui Hyperion.


Cand Tezeu o intalneste pe Fedra (Freida Pinto), Oracolul, viziunele ingrijoratoare ale acesteia o conving ca el este omul potrivit pentru a pune capat dezastrului. Cu ajutorul ei, Tezeu aduna o mica banda de proscrisi si pleaca pentru a-si indeplini destinul, in incercarea disperata de a salva viitorul oamenilor si deopotriva al zeilor.


Din 11.11.11, producatorii filmului “300” si “Shutter Island” aduc la viata legendele Olimpului intr-o ecranizare epica grandioasa. Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor.

Actori

Vezi toti actorii ›

Video

Vezi galeria video ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›